De roligaste spelen för mobilen

Spel nära tillhands

Mobilen är idag lika självklar att ta med sig som plånboken eller hemnycklarna. Detta medför att mobilspelen alltid är nära tillhands. Det kan vara skönt att kunna roa sig i väntan på bussen, tåget eller tunnelbanan. Tiden går lite snabbare och man har underhållning att vila ögonen på. Idag finns det ett enormt utbud av mobilspel. Utan minsta överdrift kan man säga att tiden när man spelade Snake om och om igen för att få tiden att gå är förbi. Observera att samtliga av spelen är gratis.

3 bästa actionspelen

  • Dark Orbit: Ett Sci-Fi muliplayer game med spännande rymdfarkoster, cool musik och nya uppdrag som väntar på att bli genomförda. Gillar man rymdspel, farkoster och laserkanoner som skjuter mot varandra är detta spelet för dig.
  • The Hobbit: Orc attack: Skjut med pilbågen mot fienderna i Sagan om Ringen-spelet. Du kan välja mellan de tre karaktärerna Legolas, Bard eller Tauriel. Välj din spelare med omsorg; de har nämligen olika attribut och styrkor. I det här spelet är ditt enda vapen pilbågen. Tycker man om Sagan om Ringen och vill ha ett relativt enkelt tidsfördriv med att slakta orcher med pilar passar detta utmärkt.
  • Street Fighter 4: Nostalgin över detta spel är halva nöjet. Det var ett favoritspel för många när arkadhallarna fanns och man spelade upp varenda femkrona man hade i byxfickorna. Slåss mot andra fighters och se till att öva in din karaktärs slag- och sparkserie. Var även beredd på att blocka din motspelares slag och sparkar. Må bäste fighter vinna!

3 bästa racingspelen

  • Taxidriver: Här spelar du en gul taxibil som ska plocka upp kunder och köra dem dit pilarna visar. Plocka även upp alla sedelbuntar på vägen och håll en hög hastighet utan att krocka för tid är pengar i det här racingspelet. Bakgrundsmusiken är rätt jazzig och funkig på en och samma gång. Rekommenderas om inte annat för så för den svängiga musiken.
  • Motorun: Motorcyklar och höga hastigheter. Tre, två, ett och kör! Musiken är punkrock och tempot är högt. Kör motorcykeln med full gas och ligg lågt i kurvorna. Här gäller det att ta sig i mål med bästa tiden!
  • Grand Prix Hero: Spelet är ett klassiskt Formel 1 racingspel. Skrikande motorer på högvarv och håll jämnt fart i kurvorna. Banorna innehåller mynt för att kunna uppgradera racingbilen och även markerade områden som ger din racingbil ökad acceleration. Inga tutor på dessa bilar bara köra!

3 bästa sportspelen

  • Penalty shooters: Straffläggning i fotboll är alltid en spännande och utmanande del av matchen. Här rycks man med av publikens jubel om du lyckas sätta straffen i mål. Och publikens besvikelse om du inte lyckas. Ha is i magen och slå bollen med kall säkerhet för att lura målvakten.
  • Basket Champs: Dunka bollen i basketkorgen – alla poäng som sitter räknas. Musiken är dunkande bra därtill om man gillar pulserande dansmusik. Du kan välja lag från olika länder världen över. Man spelar i turnering och alla matcher måste vinnas.
  • Classic bowling: Ser ut som bowling. Beter sig som bowling och är relativt svårt att sätta strike efter strike. Precis som i riktig bowling. Kräver en del koncentration.